KROCENÍ TELOMERŮ V.

09.07.2019

Minule jsme rozebrali první podmínku akce - mládnutí v jakémkoliv věku. Kdo by tedy chtěl začít již nyní, můžete si upravit vodu, kterou doma máte k dispozici z kohoutku tak, aby vám plnila potřebné funkce v organismu a ještě si na ní pochutnáte! Úpravnu poptávejte zde.


Druhou podmínkou pro možnost omlazení a ozdravění organismu je mít buňky nepodvyživené a akceschopné. Zde je na místě si povědět o třech základních překážkách, které brání buňkám v dostatečné výživě a hojnosti.

Tou první je velikost aktivní plochy, kterou se vstřebávají živiny v našem zažívacím traktu. Tato plocha se s věkem zmenšuje, a tak se i s věkem snižuje efektivita organismu si z konzumované potravy pořídit výživu.

Proto jste určitě slyšeli, že čím je člověk starší, tím kvalitnější stravu by si měl dopřát. Rozhodně takovou stravu nenajdete ve fast woodech . . .

Překážkou číslo dvě je výživová kvalita potravin a surovin, které máme dnes k dispozici. Vlivem mnoha okolností klesl za posledních padesát let výživový potenciál potravin cca na desetinu!

Jinými slovy, před padesáti lety jsme mohli sníst desetinu toho, co jíme dnes a byli jsme na tom stejně. Jíme tedy obrovské množství materiálu - který nakupujeme - ale nedokážeme se správně vyživit.

Naše tělo musí zpracovat desetkrát více odpadu! Dostáváme do sebe velké množství toxinů a chemie z průmyslové výroby potravin, spotřebováváme na to obrovské množství energie, která nám pak v organismu chybí.

Blížíme se k bodu, kdy zpracování toho, co jíme, spotřebuje energii, kterou jsme z tohoto jídla dokázali získat. Díky toxinům tloustneme a přitom naše buňky umírají hlady!


Příčina rakoviny odhalena!

Třetí překážkou pro zdraví je již zmíněná chemizace potravin. Když se po skončení studené války měly zlikvidovat bojové otravné látky, o kterých jsme se učili v branné výchově, "vědci" vymysleli, že jsou vhodné pro ošetření potravin a prodloužení jejich doby spotřeby!


Z potravin se tak staly otraviny a způsobují obrovské zakyselení organismu. Nobelova cena v roce 1931 byla udělena doktoru Otto Warburgovi za objev, že rakovina je produktem autoimunitní reakce organismu na dlouhodobé zakyselení.

Cena byla udělena, ale medicína s tak převratným poznatkem ani po devadesáti letech nepracuje! Studie a objevná zjištění tohoto lékaře - vědce odhalila, že defacto každý zemře na následky zakyselení! (jen názvy nemocí se liší)

Překyselení organismu je překážkou i k jeho ozdravění, protože v důsledku něj většinou ani není v pořádku střevo, kde se tvoří 80% imunitních buněk . . .

Taková situace je nevýhodná pro užití jakékoliv podpory obnovy buněk. Proto je musíme nejprve vyživit.

Důvodem, proč potraviny zejména neobsahují potřebné množství živin je vyčerpanost půdy, na které se plodiny pěstují a u živočišných zdrojů rychlost, kterou roste maso apod.

Stále doporučované kuřecí maso jsou v podstatě prázdné amarouny. Kuře, které dosáhlo jednoho kilogramu váhy tři až čtyři týdny po narození, muselo konzumovat růstové hormony, antibiotika, aby neonemocnělo a tišící prostředky, aby nezešílelo bolestí při tak rychlém růstu.

A to je dnes hojně užívané "zdravé" maso k přípravě mnoha jídel. O vlivu genetických úprav - manipulacích s rostlinami, které konzumují zvířata i lidé nemá smysl utrácet čas.

Existují zdroje kvalitní výživy - přesličky a pravěké rostliny, které se uchovaly v tehdejších bažinách, pohřbené a balzamované ve velikých hloubkách pod povrchem.

Ty se těží a zpracovávají do formy koloidních minerálů - výživy, která proniká přímo do buňky a může ji tak vyživovat bez nároku na zpracování materiálu nazývaném strava.

Minimální nároky na energii, minimální možný odpad - sen a sc-ifi ještě před deseti, patnácti lety! Dnes existuje mnoho koloidních minerálů, které si můžete koupit, ale vstřebatelnost a užitek - schopnost vyživovat buňky velice záleží na skladbě. Nesprávné dávkování může způsobit, že se minimalizuje efekt - výsledek je mizivý!

K našemu záměru doporučuji jíst pokud možno bio potraviny, výpěstky z vlastních, nebo ověřených zdrojů a maso, které běhalo po dvorku!

Můžete také realizovat odkyselovací a ozdravný program, který také zahrnuje mikrovyživení buněk a doplnění veškerých minerálů, které si tělo "vykradlo" ze záloh na budoucnost i přítomnost!

Působení odhalíte do tří dnů, protože nebudete mít takové nutkání k jídlu, jako doposud, zbavíte se vyčerpanosti a chronické ůnavy. Budete moci výrazně ubrat na množství konzumované stravy a přitom se budete cítit v pohodě a bez pocitu hladu.

Tak a máme cestu, jak se připravit na konečnou fázi - telomerizaci!

Takže se těším na další shledání příště!

Váš Petr Václav